Opleidingen Infra

Contact:

Ronald Geijteman
T: 06-51 60 24 51
E: r.geijteman@spgnh.nl

www.spgnh.nl

Contact:

Ramon Smit
T: 06-21 21 23 45
E: rsmit@regiocollege.nl

www.regiocollege.nl

Contact:

Rob Mastenbroek
T: 06 – 23 88 41 13
E: h.r.a.l.m.mastenbroek@horizoncollege.nl

www.horizoncollege.nl

Contact:

Ilse van den Heuvel
T: 06 – 15 27 90 87
E: ilse.vandenheuvel@inholland.nl

www.inholland.nl

Contact:

Rahma Badr El-Din
T: 06 – 48 14 81 41
E: r.badreldin@rocva.nl

www.rocva.nl

Contact:

Contact:

Elke Kuijpers
T: 06-12 43 58 21
E: elke@civilion.nl

www.civilion.nl

Contact:

Leo Schoenmaker
T: 06-23 29 95 50
E:  schoenmaker@bob-kob.nl

http://www.kob.nl/

Een Infra-workshop bij jou op school?

Wil jij meer weten over Infra? Wil je weten welke opleidingen er zijn en hoe het is om te werken in de Infra? Infra Bindt biedt workshops voor scholen gegeven door mensen uit de praktijk.

Tijdens de workshop gaat jouw klas aan de slag met het ontwerpen en tekenen van een parkeerterrein, een park en een waterpartij. Daarnaast wordt er verteld over de verschillende niveaus en opleidingen in de Infra. Tijdens de workshop kun je al jouw vragen stellen. De workshop duurt een uur.

Neem contact op voor meer informatie en mogelijkheden!

Handige links

Kies voor een opleiding in het vakgebied Infra

Infra biedt uitdagende en spannende banen in een wereld die schreeuwt om vakmensen

Noord-Holland is een prachtige provincie waar het goed wonen is. Het behouden van onze natuur, veilig wonen onder NAP en een goede toegankelijkheid, vraagt om slimme oplossingen. We gaan Noord-Holland nog mooier maken door het innovatief en duurzaam combineren van waterbouwkunde, verkeersbouwkunde, milieukunde, stedenbouw en landmeetkunde. Al deze technieken kunnen we samenvatten onder het woord Infra en vinden we binnen het vakgebied van de Civiele Techniek. Bruggen, viaducten, tunnels, parkeergarages, kademuren,  geluidsschermen, duinen, polders en dijken, het is creatief maatwerk passend in de omgeving.

De strijd tegen het water stopt nooit, we zijn onophoudelijk bezig onze kust nog veiliger en mooier te maken. Een tot de verbeelding sprekend voorbeeld van de Infra is De Maeslantkering in Rotterdam. Een in 1997 in gebruik genomen stormvloedkering, die deel uitmaakt van de Europoortkering, het laatste onderdeel van de Deltawerken.

Of dichter bij huis, in onze eigen provincie, de nieuwe zeesluis bij IJmuiden en de aanpassing van de Hondsbossche Zeewering. Nog even en we rijden over slimme wegen van zonnepanelen, Noord-Holland heeft de wereldwijde primeur van een zonnefietspad in Krommenie. Op weg naar je werk over je eigen werk, iets om blijvend trots op te zijn. Ook ondergronds bouwen gaat ons steeds beter af, op dit moment wordt er met nieuwe technieken onder Amsterdam door geboord.

In de infra ben je zeker van een baan…

Infra biedt vele uitdagende en spannende banen in een wereld die blijvend schreeuwt om vakmensen. Wil je onderdeel uitmaken van die boeiende wereld en is het uitvoeren van complexe projecten en het letterlijk verleggen van grenzen wat voor jou? Kies dan voor een opleiding in het vakgebied van de Infra op een van de volgende scholen: Hogeschool Inholland (Civiele Techniek), Horizon College, Regio College, SPG-NH, GOA Leidingtechniek of Civilion. Infra is een prachtig vakgebied waar alle opleidingniveaus, van lager beroepsonderwijs tot en met HBO en Universiteit te vinden zijn. De scholen houden open dagen/avonden voor o.a. de opleiding Infra/Civiele Techniek waar ze jou er alles over kunnen vertellen.

Download Folder Infra Bindt