Bericht van de voorzitter

Geen Najaarsbijeenkomst, wel een nieuwe gastles

 

Het coronavirus houdt ons nog altijd in zijn greep en velen van u werken daarom nog steeds thuis. Gezien de toenemende verspreiding vinden wij het niet verantwoord om onze Najaarsbijeenkomst op donderdag 26 november door te laten gaan. Over de Voorjaarsbijeenkomst in maart 2021 kunnen wij nu slechts speculeren, maar wij hopen u dan weer te ontmoeten!

 

De Promotie Evenementen Techniek (PET’s) voor klas 7 en 8 van het basisonderwijs in Noord-Holland kunnen dankzij goede inspanningen in enkele gevallen doorgaan. Dat geldt voor de PET’s in Haarlemmermeer, Haarlem en Zaanstad die de komende maanden – vooralsnog – gepland staan. Soms lukt het om voldoende afstand te creëren, soms ook niet. De PET’s in Alkmaar, West-Friesland en Het Gooi zijn om die reden afgelast.

 

Goed nieuws is dat de gastlessen in beperkte mate lijken door te gaan, uiteraard met alle coronamaatregelen. Onze gastles ‘Kennismaken met de infra’ voor het voortgezet onderwijs hebben we na evaluatie aangepast om beter aan te sluiten op de verschillende interesses van leerlingen. Daarover meer in ons bericht over de gastlessen.

 

Sterkte, houd vol en blijf gezond! Ik heb goede hoop dat we elkaar in het voorjaar weer kunnen ontmoeten.

 

Gert Oerlemans,

voorzitter Infra Bindt

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *