Evaluatie gastlessen

Evaluatie gastlessen

 

Met gastlessen brengen we de infra onder de aandacht van leerlingen in klas 2 en 3 van het voortgezet onderwijs. Deze lessen evalueren wij graag met onze gastdocenten om van elkaar te kunnen leren. De evaluatie stond dit voorjaar op de planning, maar kan door de coronamaatregelen niet doorgaan. We stellen nu na de zomervakantie een datum vast.

 

In het vorige schooljaar 2018-2019 verzorgde Infra Bindt 130 gastlessen. Door de coronamaatregelen hebben we er voor dit schooljaar 44 moeten annuleren en komen daardoor uit op 82. Ik dank alle gastdocenten heel hartelijk voor hun inzet om de leerlingen te inspireren om voor ons mooie vak te kiezen.

 

Programma

Tijdens de evaluatie blikken we terug op de gastlessen én de workshop ‘Kennismaken met de infra’ die vaak met een gastles wordt gecombineerd. Het ontwerpen van de terreininrichting van een woonstraat blijkt niet voor alle leerlingen geschikt. Wel voor mavo-, havo- en vwo-leerlingen, maar de basis- en kaderberoepsleerlingen hebben een meer praktische aanpak nodig. Hoe, dat bespreken we na de zomer graag met u.

 

Word gastdocent!

Onze oproep in de vorige nieuwsbrief heeft resultaat gehad: er meldden zich enkele nieuwe gastdocenten aan. Maar we blijven op zoek naar jonge medewerkers van aannemers en adviesbureaus die een dag per jaar kunnen vrijmaken voor dit belangrijke wervingswerk. Vele handen maken licht werk en het gaat om onze toekomstige collega’s!

 

Wie meldt zich aan als gastdocent? Gebruik hiervoor het contactformulier op onze website.

 

Gert Oerlemans,

voorzitter Infra Bindt

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *