Open Dag Infra Bindt op 7 december 2022

Het is inmiddels een mooie traditie: de Open Dag van Infra Bindt. Dit jaar staat deze gepland op woensdag 7 december van 16.30 tot 20.30 uur. Gezien de goede ervaringen ook weer met de hulp van studenten van de verschillende infra-opleidingen.

De studenten zijn bij de invulling van de dag betrokken en laten de nieuwe talenten op de Open Dag kennismaken met de diverse opleidingen en facetten van de infra. Dit gebeurt met interessante opdrachten en een leuke kennisquiz in de opleidingshal, waarvoor de deelnemers hun hoofd kunnen gebruiken en hun behendigheid kunnen tonen. De bezoekers en de studenten zelf zijn hierover steeds zeer enthousiast. Voor de winnaar van het circuit is er een mooie prijs: een tablet ter waarde van € 500,-!

De organisatie zorgt voor een lekker hapje en drankje en bovendien voor alle nuttige informatie, zodat toekomstige studenten goed geïnformeerd aan een vervolgopleiding in de infra beginnen.

De Open Dag van Infra Bindt vindt plaats in het Infra Opleidingscentrum, Stationsplein 129 in Heerhugowaard. Met aankondigingen op social media hopen we een nieuwe groep jonge mensen enthousiast te maken voor de Open Dag en onze sector!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *