Open Dagen Infra Opleidingen

Open Dagen Infra Opleidingen

 

Op woensdag 8 december ontvingen we op onze Open Dag 25 geïnteresseerde scholieren en de volgende staat alweer op de planning: donderdag 3 maart a.s. van 16.00 tot 20.00 uur. Studenten van verschillende infra-opleidingen waren in het Infra Opleidingscentrum aanwezig om de deelnemers kennis te laten maken met de sector via het succesvolle circuit.

 

Een week vóór het evenement waren er nog niet zoveel inschrijvingen, maar in de dagen daarna stroomden ze binnen. Mede door de hulp van de enthousiaste studenten en docenten van de infra-opleidingen is ook deze Open Dag een succes geworden.

 

De deelnemers aan het circuit wisten veel vragen goed te beantwoorden en de opdrachten behendig uit te voeren. Het was een nek-aan-nekrace. Er kan er uiteraard maar één de beste zijn en dat was dit keer Mees Brounne uit Heerhugowaard. Hij won een Samsung tablet. Mees, van harte gefeliciteerd!

 

Open Dag op 3 maart

De volgende Open Dag Infra Opleidingen vindt plaats op donderdag 3 maart van 16.00 tot 20.00 uur. Studenten en docenten van de infra-opleidingen in Noord-Holland (mbo en hbo) staan weer klaar om vragen te beantwoorden. Er zijn korte films en presentaties en wederom het circuit met vragen en opdrachten. Voor de winnaar dit keer een tablet of IPod!

 

De Open Dagen worden georganiseerd door Infra Bindt en vinden plaats in het Infra Opleidingscentrum, Stationsplein 129 in Heerhugowaard. We hopen daarmee jonge mensen enthousiast te maken voor onze sector met mooie doorgroeimogelijkheden!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *