Oproep bijdragen voor website en social media

Infra Bindt is in het leven geroepen om de infra meer bekendheid te geven. Dit omdat er onder meer door vergrijzing een tekort dreigt te ontstaan aan vakmensen in de infra. Daarom willen wij jongeren enthousiast maken voor ons mooie vak. De opleidingsscholen zijn er klaar voor!

 

De website en social media als Facebook, Instagram en LinkedIn zijn belangrijke communicatiemiddelen voor ons. Wij zetten regelmatig interessante artikelen online, die gelezen worden door onze donateurs en de geïnteresseerde ‘buitenwereld’. Wij kunnen de hulp van onze donateurs hierbij goed gebruiken, want vele handen maken licht werk.

 

Oproep

Heel graag uw hulp om ons interessante artikelen aan te leveren. Dit geldt voor bedrijven, overheid en de scholen zelf. Hierbij denken we aan bedrijfsbezoeken, stageplaatsen, interessante projecten, bedrijfsnieuws, excursies, gediplomeerden, etc. Per artikel bekijken we waar we dit het beste kunnen publiceren.

 

Heeft u interessante artikelen? Neem dan contact op met onze coördinator social media Salih Akkoc (ROC van Amsterdam; 06 – 115 666 01; s.akkoc@rocva.nl).

 

Alvast bedankt!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *