Succesvolle Open Dag op 3 maart

In de sfeervolle praktijkhal van het Infra Opleidingscentrum in Heerhugowaard stonden op donderdag 3 maart overal stands met vragen en opdrachten. Het was weer de traditionele Open Dag om jongeren kennis te laten maken met de sector. Studenten van de verschillende infra-opleidingen in Noord-Holland begeleidden het praktijkgerichte circuit.

De geïnteresseerde bezoekers konden met hun vragen terecht bij de studenten in de hal of bij het informatiecentrum in de kantine. Docenten vertelden de jongeren en hun ouders hier alle in en outs van de opleidingen en mogelijkheden in de infra, onder het genot van een kop koffie of een ander lekker drankje en hapje.

Mooie aanmeldingen
De Open Dagen worden georganiseerd door Infra Bindt. Diverse aankondigingen verschijnen van tevoren in lokale en sociale media om zoveel mogelijk bezoekers aan te trekken. Op 3 maart ontvingen we 14 enthousiaste jongeren, waarvan 8 zich hebben aangemeld voor een vervolgopleiding in de infra. We zijn blij met deze nieuwe kandidaten en trots op het resultaat van weer een succesvolle Open Dag.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *