Geslaagde Open Dag Infra Opleidingen

Met 22 enthousiaste en geïnteresseerde kandidaten werd de Open Dag Infra Opleidingen van Infra Bindt goed bezocht. De hopelijk toekomstige infrastudenten gingen in de opleidingshal via een circuit langs diverse vragen en opdrachten. Studenten van Hogeschool Inholland, het Horizon College, het Regio College, SPG-NH en GOA Leidingtechniek hielpen hierbij door enthousiast over hun eigen ervaringen te vertellen.

 

De kandidaten werden opgevangen in de kantine, waar films over infraberoepen draaiden. Daarna volgde een gesprek met docenten over de vervolgopleidingen en de mogelijkheden in de Infra. Diverse spreekkamers en leslokalen waren voor deze gesprekken ingericht, helemaal coronaproof.

 

Vervolgens gingen de potentiële studenten de hal in waar zij 15 vragen en opdrachten kregen, begeleid door studenten die nu al een infra-opleiding volgen. De opdrachten varieerden van een kabel opzoeken met apparatuur tot een behendigheidstest met een graafmachine. Ook werden vragen gesteld als: hoe diep ligt het riool en wat betekenen de diverse verkeersborden?

 

Veel kandidaten waren enthousiast over de diversiteit en de mogelijkheden van de Infra. Met een goede opkomst van 22 enthousiaste en geïnteresseerde kandidaten, en door het enthousiasme van de studenten bij de opdrachten, is het een geslaagde avond.

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *