Infra Bindt op PET’s

Door jonge mensen enthousiast te maken voor bouw en techniek willen we de instroom in het infra-onderwijs vergroten. Dit doen we bijvoorbeeld door deel te nemen aan Promotie Evenementen Techniek (PET’s) op verschillende locaties in Noord-Holland. Deze leuke, interactieve bijeenkomsten zijn bestemd voor leerlingen van groep 7 en 8 van het basisonderwijs. Infra Bindt was recent te vinden op PET’s in Alkmaar, IJmond, Haarlemmermeer en Westfriesland.

Deelnemende klassen worden met de bus opgehaald en weer teruggebracht. In anderhalf uur tijd doen kinderen mee aan inspirerende technische workshops, verzorgd door bedrijven en instellingen uit de regio. Ook Infra Bindt doet hieraan mee. Voor elk kind is er wel iets te doen en te ontdekken!

PET in Westfriesland …
Op 14 en 15 november namen Infra Bindt en Van ‘t Hek deel aan de PET in de sporthal in Hoogwoud. De kinderen konden een brug bouwen van papier en plakband. De klas die de sterkste constructie had gemaakt, die de meeste zandzakjes kon dragen, kreeg een excursie bij Van ‘t Hek aangeboden.

… en in Alkmaar, IJmond en Haarlemmermeer
Infra Bindt nam op 3 en 4 oktober met KWS deel aan de PET in de Hoornse Vaart in Alkmaar, op 10 en 11 oktober met De Bie Infra in de sporthal in Beverwijk, en op 12 november met Markus bij het Nova College in Hoofddorp. Ook bij deze evenementen won de klas met de sterkste papieren brug een infra-excursie. Medewerkers van KWS, De Bie Infra en Markus assisteerden de kinderen.

Voorjaar 2020 nemen we ook deel aan de PET’s in Haarlem, Zaanstad, Den Helder en Purmerend.

Bekijk de korte en leuke impressie!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *