Nieuwe partner, vele activiteiten

Infra Bindt is opgericht in 2012 en wordt gesteund door een grote achterban van 86 partijen. Het afgelopen jaar is het ROC van Amsterdam toegetreden en we zijn blij met opnieuw een waardevolle partner.

Ons samenwerkingsverband bestaat nu uit 9 Noord-Hollandse onderwijsinstellingen met een infra-opleiding, 38 aannemers, 12 ingenieursbureaus en 27 overheidsinstanties. Dankzij deze samenwerking konden wij, ook weer het afgelopen jaar, contact leggen met scholen in het voortgezet onderwijs om aan leerlingen voorlichting en gastlessen te geven over het vakgebied infra. Ook namen wij met bedrijven deel aan 8 Promotie Evenementen Techniek (PET Noord-Holland) voor klas 7 en 8 van het basisonderwijs. Daarnaast stonden we op beurzen en voorlichtingsdagen bij het voortgezet onderwijs en organiseerden we twee keer een Open Dag, samen met het infra-onderwijs.

Bekijk onze activiteiten onder Nieuws en onder Evenementen. Elders op onze website zijn ook de regionale infra-onderwijsinstellingen op mbo- en hbo-niveau te vinden.

Dankzij onze gezamenlijke activiteiten vertoont de toestroom van leerlingen naar het infra-onderwijs een stabiele lijn. Infra Bindt, in het belang van de hele sector.

We zien u graag op de Voorjaarsbijeenkomst voor donateurs op 26 maart 2020!

Gert Oerlemans,
voorzitter Infra Bindt

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *