Open Dag Infra Bindt op 8 december

Het is inmiddels een mooie traditie: de Open Dag van Infra Bindt. Dit jaar staat deze gepland voor woensdag 8 december van 16.00 tot 20.00 uur. Gezien de goede ervaringen ook weer met de hulp van studenten van de verschillende infra-opleidingen.

 

Vorig jaar waren voor het eerst studenten bij de invulling van de dag betrokken. Zij laten de nieuwe talenten met opdrachten en een kennisquiz in de opleidingshal kennismaken met de diverse opleidingen en facetten van de infra. Dat wordt door de bezoekers en de studenten zelf zeer gewaardeerd. Voor de winnaar van het circuit is er weer een mooie prijs: een tablet ter waarde van € 500,-.

 

We werken een paar interessante opdrachten en een leuk spelelement uit, zodat de deelnemers hun hoofd kunnen gebruiken en hun behendigheid kunnen tonen. De organisatie zorgt voor een lekker hapje en drankje en bovendien voor alle nuttige informatie, zodat de toekomstige studenten een vervolgopleiding in de infra kunnen starten. En natuurlijk voldoen we aan de dan geldende coronarichtlijnen.

 

De Open Dag van Infra Bindt vindt plaats in het Infra Opleidingscentrum, Stationsplein 129 in Heerhugowaard. Met aankondigingen op social media hopen we een nieuwe groep jonge mensen enthousiast te maken voor de Open Dag en onze sector!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *