Oproep bijdragen website en social media

Infra Bindt is in het leven geroepen om de infra meer bekendheid te geven. Dit omdat er door vergrijzing en andere factoren een tekort dreigt te ontstaan aan vakmensen in de sector. Daarom willen wij jongeren enthousiast maken voor ons mooie vak. De opleidingsscholen zijn er klaar voor!

 

De website en social media als Facebook, Instagram en LinkedIn zijn belangrijke communicatiemiddelen voor ons. Wij zetten regelmatig interessante artikelen online, die gelezen worden door onze donateurs en de geïnteresseerde ‘buitenwereld’. Wij hebben daarbij de hulp van onze donateurs hard nodig! Vele handen maken immers licht werk.

 

Oproep

Graag uw hulp door ons interessante artikelen aan te leveren. Dit geldt voor bedrijven, overheid én scholen. Denk aan verhalen over bedrijfsbezoeken, stageplaatsen, interessante projecten, bedrijfsnieuws, excursies, gecertificeerden, etc. Per artikel bepalen we waar we dit het beste kunnen publiceren. Met uw hulp maken wij onze website nog boeiender!

 

Heeft u interessante artikelen? Neem dan contact op met onze nieuwe coördinator social media en website: Wim Lemmers (wim.lemmers@infrabindt.nl).

 

Alvast bedankt!

 

Gert Oerlemans,

voorzitter Infra Bindt

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *