Vernieuwde Open Dag

Vernieuwde Open Dag Infra Bindt

 

Op woensdag 9 december organiseert Infra Bindt – onder voorbehoud – opnieuw een Open Dag. Dit keer zijn de studenten van de diverse opleidingen de kartrekker. Met een opvallende campagne via social media, kranten, scholen en billboards trekken wij toekomstige studenten aan om naar deze voorlichtingsdag te komen.

 

Deze nieuwe talenten maken via een kennisquiz kennis met de diverse opleidingen en facetten van de infra. Hiermee kunnen zij een mooie prijs winnen en een excursie met de hele klas naar een interessant infraproject. In de opleidingshal zetten we hiervoor een parcours uit langs de diverse vragen en opdrachten, met voldoende onderlinge afstand van elkaar. In de kantine draaien we diverse films over de diverse infraberoepen.

 

We hebben voor de nieuwe opzet gekozen, nadat we de Open Dag een aantal jaren met enthousiaste aannemers, opdrachtgevers en adviesbureaus hebben ingevuld. De huidige studenten doen dat op een heel eigen wijze. Ze staan bij de opdrachten en vertellen wat ze leuk vinden aan hun opleiding. De docenten, herkenbaar aan hun fluorescerende hesjes, leggen uit hoe de opleidingen in elkaar zitten en welke opleidings- en beroepsmogelijkheden de infra biedt. Het geheel zal worden opgefleurd met leuke muziek en diverse hapjes en drankjes.

 

Lees meer

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *