Open Dagen Infra Bindt op 7 december en 16 februari

De Open Dagen van Infra Bindt zijn een mooie traditie die we graag voortzetten. Afgelopen periode vonden weer twee van deze kennismakingsdagen plaats. Met voorlichting op scholen en advertenties trokken we scholieren aan. Dat leverde toch weer ruim 40 toekomstige studenten op!

Op 7 december 2022 organiseerde Infra Bindt een Open Dag. Door voorlichting op scholen te geven, technische opdrachten in de praktijkhal van SPG-NH te organiseren en gastlessen met workshops op het voortgezet onderwijs te verzorgen, stroomden de inschrijvingen binnen. De avond is bezocht door 30 toekomstige studenten die een opleiding zoeken in de infra. Junior Everij uit Den Helder won de Samsung tablet en Regilio Heijmans maakte een leuke vlog voor internet.

Ook op 16 februari 2023 organiseerde Infra Bindt een Open Dag. We hoopten op een hoge opkomst, omdat we veel hadden geadverteerd. Deze was met 16 bezoekers wat lager dan de vorige Open Dag, maar hun enthousiasme was groot. Diverse toekomstige wegenbouwers waren in de hal bezig met opdrachten en inmiddels zijn de eerste kandidaten al bij een aannemer geplaatst. De tablet ging dit keer naar Ryan Brouwer op Texel. Ryan start na de vakantie via het SPG-NH als leerling-opperman bestrating bij DDK Straatwerk op Texel.

Beide Open Dagen vonden plaats in het Infra Opleidingscentrum in Heerhugowaard.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *