Open Dagen van Infra Bindt

De Open Dag van Infra Bindt op 9 december was een succes. Dit kwam met name door de enthousiaste begeleiding door 18 studenten van Hogeschool Inholland, Horizon College, Regio College, Civilion, SPG-NH en GOA Leidingtechniek. We ontvingen ongeveer twee keer zoveel bezoekers als gebruikelijk! Dat succes willen we op 4 maart 2021 herhalen.

 

Het was opvallend dat veel toekomstige studenten speciaal voor deze Open Dag hadden gekozen en veel ter zake doende vragen stelden. Hierdoor ontstonden er bijzonder leuke gesprekken tussen de ene en de andere jongere. Inmiddels heeft een behoorlijk aantal zich al voor een opleiding ingeschreven.

 

De winnaar van het circuit krijgt een PlayStation 5 (zodra die leverbaar is) en een excursie met de hele klas naar een interessant infraproject. De nummers 2 en 3 kregen een VVV-bon cadeau.

 

Aankondiging Open Dag op 4 maart 2021

Infra Bindt organiseert – onder voorbehoud – opnieuw een Open Dag: op donderdag 4 maart a.s. in het Infra Opleidingscentrum, Stationsplein 129 in Heerhugowaard. De scholen in het voortgezet onderwijs zijn nu nog gesloten. Daarom enthousiasmeren wij toekomstige studenten met een opvallende campagne via social media en kranten om naar deze voorlichtingsdag te komen.

 

We hanteren dezelfde opzet als in december, met studenten van de diverse opleidingen als kartrekker. Zij zullen de nieuwe talenten met opdrachten en een kennisquiz in de opleidingshal laten kennismaken met de diverse opleidingen en facetten van de infra. Ook dit keer is er voor de winnaar een mooie prijs en een excursie met de hele klas naar een interessant infraproject.

 

We hebben er zin in!

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *