Zomerbijeenkomst voor donateurs op 26 augustus

Door de coronamaatregelen was het de afgelopen tijd helaas niet mogelijk om bijeenkomsten voor onze donateurs te organiseren. De bijeenkomsten van 26 maart 2020, 26 november 2020 en 25 maart 2021 zijn daardoor niet doorgegaan. De netwerkbijeenkomsten stellen de leden zeer op prijs. Daarom organiseren wij nu een (coronaveilige) zomerbijeenkomst. De najaarsbijeenkomst in november komt hierdoor te vervallen.

 

Wij nodigen alle donateurs graag uit voor de Infra Bindt Zomerbijeenkomst op donderdag 26 augustus 2021 om 15.00 uur.

 

Het volgende onderwerp staat op het programma:

 

Van 0 naar F1, herinrichting circuitpark Zandvoort

Na uitstel van de Formule 1-races in Zandvoort in 2020 gaan de races in september wel door. Dit spektakel is alleen mogelijk met drastische aanpassingen aan de infrastructuur op en rond het circuit. Aannemer KWS voerde de infrastructurele werken uit en toenmalig bedrijfsleider Max Moerke neemt ons in een gastlezing mee in dit interessante project.

 

Dit onderwerp kan voor meer mensen in de organisatie interessant zijn. Daarom zijn ook andere geïnteresseerden, zoals ontwerpers, werkvoorbereiders en directies van de deelnemende bedrijven, van harte welkom.

 

De zomerbijeenkomst vindt plaats in het Infra Opleidingscentrum, Stationsplein 129 in Heerhugowaard. De bijeenkomst duurt van 15.00 uur tot ongeveer 16.30 uur, waarna er onder het genot van een drankje gelegenheid is om na te praten.

 

Noteer deze datum alvast in uw agenda, u krijgt nog een officiële uitnodiging.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *